Blog

Japanse Yoga met garantie

Iedere woensdagavond vanaf 19.15 uur wordt er aan de Platanenstraat 6 te Ridderkerk les gegeven in Japanse Yoga.

Een van de leden is Bert Sparreboom wiskunde docent op het Farel college. Bert zegt het volgende over deze nieuwe vorm van Yoga.:” Toen ik de eerste keer kwam had ik heel veel last van mijn onderrug. Ik liep zelfs krom.

Dit systeem sprak mij gelijk al aan omdat ik direct voelde dat het voor mij de oplossing is voor mijn lage rug pijn. Je merkt en voelt gelijk dat er iets oplost van spanning in je rug of in je nek. Je vergelijkt bij iedere oefening de begin houding en dan naar 3 maal dezelfde kant geoefend te hebben vergelijk je de eind houding. Je merkt dan dat de spier los laat en dat er veel spanning weg is. En dat je makkelijker kunt bewegen. Aan het einde van de les was mijn rug pijn verdwenen. Ik merk nu hoe je door eenvoudige en subtiele oefeningen in staat bent om je lichaamspieren los te krijgen en te ontspannen. Ik zie ook dat al de anderen van de club hier baat bij hebben..”

Pieter van Dongen die regelmatig hiervoor naar Japan reist om de laatste kennis op doen over deze Japans Yoga is heel blij dat hij deze kennis kan en mag doorgeven.

60 procent van alle klachten van je spieren adem je weg omdat dit systeem werkt vanuit de visie dat heel veel  spiergroepen met elkaar in verbinding staan met het middenrif.

Het gaat er om dat je weet dat als je hier van onder bij je voeten iets doet en dat dit doorwerkt door heel je lichaam. Het gaat er om dat je weet hoe de spieren werken en welke blokkades van invloed zijn op het geheel.

Waarom deze garantie?

Je test eerst de situatie van het begin van de oefening en je vergelijkt dan direct daarna of er iets veranderd is .

Iedereen geeft aan dat er werkelijk iets veranderd is. En dat rug en nek los komen.

Pieter van Dongen geeft dan ook deze garantie aan al degenen, die mee willen doen en ook deze ervaring willen beleven hun geld terug krijgen als ze het niet werkt.

De club van deze Japanse Yoga hebben nog enkele plaatsen over voor belangstellenden die ook hiermee aan de slag willen gaan.

U kunt bellen voor informatie tel. 0180-417135 of vrijblijvend langs komen om mee te doen.

  • Recente reacties

    • Archief

    • Categorieën

      • Geen categorieën
    • Meta