Seminars en workshops

Dansen in Het Licht

Locatie: Platanenstraat 6,
Datum: 16 en 23 Juni 2021.
Tijd: Van 19.15 uur tot en met 21.45 uur.

Kosten: 20 euro.

Met deze duidelijk boodschap geeft deze workshop inzicht om het licht in deze donkere dagen in ons zelf en om ons heen weer te laten schijnen.

Juist nu is het van belang om onze eigen kracht en licht te vinden en elkaar te versterken en bij te staan.

Angst verdwijnt want waar licht is kan geen negatieve gevoelens en gedachten zijn.

Samen kunnen wij dit gewoon ervaren op prachtige inspirerende muziek. Deze muziek sluit nauwkeurig aan bij de energie van iedere laag in ons zelf en geeft gelijk een opening naar ons zelf toe. Je zult dan merken, dat je in een andere sfeer komt en een andere kijk op jezelf ervaart. Je opent je als ware om meer open te gaan en dichter te blijven bij je essentie en kern.

Pieter van Dongen, die jaren lang zeer succesvol cursussen gegeven heeft in dansen op muziek en zich bekwaamd heeft in aikido en Japanse yoga heeft nu een methode gevonden, die de kennis van deze drie technieken samen brengt tot een geheel.

Centraal in deze les van 2 uur en een kwartier is de mooie muziek vanuit heel veel stromingen in combinatie van bewegen vanuit je kern.

Hierdoor wordt iedere deelnemer(ster) mee genomen in een oase van bewegen en kleuren en stilte in jezelf tijdens het bewegen.

Het is een totale bewegingsfestijn.

Tevens zorgen de muziek en de lampen, die constant de juiste kleuren weer geven voor iedere laag van onze energie lichamen, voor de juiste entourage om ons volledig te geven .

Jos Roderkerken is een bekende plaatselijke disc-jockey, die samen met Pieter van Dongen alles op de juiste wijze laat verlopen. Er is sprake van een climax, waarbij je mee genomen wordt om je volledig te bevrijden. En het wonder van de ontdekking van je eigen energetisch bewegen te ervaren.

Wat kan je ervaren en voelen tijdens deze workshop:

1 Meer ruimte in jezelf en ontspanning.
2 Meer energie en makkelijker bewegen.
3 Inzicht hoe de  energie velden op elkaar inwerken.
4 Humor met lachen en blijdschap verruimt je geest.
5 Je eigen weg ontdekken met elkaar op gepaste afstand.
6 Iedereen doet het voor zich zelf.
7 Met elkaar kunnen wij veel meer.

Met dansend naar het licht groet van Pieter van Dongen en Jos Roderkerken.